La 23 noiembrie, în jurul orei 14:40, în satul Ursoaia din Căușeni, șoferul unui autoturism de model necunoscut a tamponat doi minori, de 13 și 14 ani, ambii locuitori ai aceluiași sat. După săvârșirea impactului, șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au recţionat prompt şi au întreprins măsurile necesare pentru stabilirea şoferului vinovat de accident. La scurt timp, inspectorii de patrulare au identificat un automobil de model „Renault Scenic” în curtea unui bloc de locuit din orașul Căușeni, care avea semne evidente de implicare în accident.

Astfel, angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare au stabilit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al orașului Căușeni. Acesta a recunoscut că a tamponat doi copii în timp ce se deplasa prin sat, după care, în loc să acorde ajutor victimelor, a fugit de la fața locului. Minorii au fost trasportați la spitalul raional din Căușeni unde le-au fost acordat ajutor medical, fără a fi internați, iar bărbatul este documentat conform legislației pentru părăsirea locului accidentului rutier.