Bradul care va fi instalat anul acesta în Piața Marii Adunări Naționale a fost deja tăiat și urmează să fie transportat la Chișinău. Pomul de Crăciun are o înălțime de 30 de metri, cu 10 metri mai mult decât cel mai înalt brad care a fost vreodată instalat în PMAN. Acesta a fost identificat în regiunea Bucovel din Carpații ucraineni și urmează să fie transportat la Chișinău până la sfârșitul acestei săptămâni.

Primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, a semnat deja o dispoziție în care se menționează că inaugurarea Pomului de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc vineri, la ora 17:30. În aceeași dispoziție se menționează că întreprinderile municipale trebuie să împodobească bradul până joi, 30 noiembrie, iar în seara zilei de 1 decembrie, începând cu ora 20:00, pe străzile capitalei vor fi aprinse luminițele de sărbătoare.

Din imaginile video postate în exclusivitate de portalul Telegraph Moldova, putem vedea că principalul pom de Crăciun al țării a fost deja tăiat și urmează să pornească la drum în cel mai scurt timp.