Andrian Candu, aflat într-o vizită la Washington, a făcut haz pe seama lui Andrei Năstase publicând o fotografie „specială” pe Facebook pentru acesta.

„Poza din Washington pentru Andriusa Nastase! Am profitat de un moment liber sa fac si eu o „depozitie” la McD contra unui burger”, a scris Candu.

24h.MD precizează că „gluma” a început de la așa-zisa rezoluție din Congresul american referitor la Republica Moldova și a provocat comentarii acide printre internauți la adresa lui Andrei Năstase, cel care s-a lăudat cu această „realizare”. A fost chiar născocit și un banc: – Știi unde a făcut Năstase cunoștință cu Randy Weber (congresmanul care a citit declarația)? – La McDonalds.

În timpul ultimilor sale vizite în SUA, Năstase a ieșit într-o înregistrare video live, de pe telefon, pentru a vorbi despre „succesele și întâlnirile de amploare pe care le-a avut în SUA, iar presa a scris atunci că liderul DA era de fapt într-un fast food și nu în cancelaria vreunui senator, judecând după fundalul sonor care se auzea în video.

Andrei Năstase se lăuda că datorită intervențiilor sale, Randy Weber a elaborat rezoluția respectivă, care, până la urmă, s-a dovedit a fi o simplă declarație.

Astfel, Năstase i-a dat dreptate lui Plahotniuc, care l-a luat în derâdere în privința deplasărilor sale peste hotare, referindu-se în mod special la cea din SUA. „A zburat până în SUA să depună mărturii la McDonald’s? Haideţi să fim serioşi, băiatul ăsta încă nu a depăşit ipostaza de clovn, vedeţi doar că umblă ca un bezmetic din ţară în ţară şi nu vrea nimeni să se vadă cu el. Nu pot să răspund mai serios la aşa întrebare. Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA și din Europa”, declara Plahotniuc într-un interviu pentru Tribuna.

14495379_10209544270618107_8519901603183479124_n