Procesul de curățirea trotuarelor și de împrăștiere a antiderapantului are nevoie de o îmbunătățire. Cel puțin asta această concluzie a ajuns primarul general al capitalei, Ion Ceban, transmite 24h.md

În acest context, Ceban a cerut pretorilor să vină cu mai multe idei, unde ar putea fi îmbunătățit acest proces.

„Săptămâna trecută s-a lucrat bine, pe alocuri, cu toate că pe alocuri, au mai fost situații unde nu au fost curățate anumite porțiuni de drum, sau trotuare. Cât privește drumurile au fost mai repede curățate, dar nu înțeleg problema de ce acolo unde s-a presărat, după, drumul a fost iarăși lunecos? Poate e problema antiderapantului. Vreau o notă informativă pe această situație. Totodată, trotuarele au fost curățate mai târziu. Vreau să înțelegem unde putem îmbunătăți procesul, pentru a nu avea situații când dimineața oamenii merg la serviciu, dar pe trotuare și în curțile de bloc nu s-a intervenit”, a precizat primarul capitalei.

Ceban a rugat ca în zilele când situația meteorologică este nefavorabilă, polei, ghețuș să fie informați toți directorii de grădinițe și școli să intervină imediat și să ia toate măsurile.