Departe de Casa Albă, Sasha Obama a schimbat costumul de „fiică de președinte” cu o uniformă de chelneriță, luându-și un job de vară, relatează joi madame.lefigaro.fr.

În timp ce Malia Obama profită de vacanță, distrându-se cu prietenii și mergând la festivaluri de muzică, cea de-a doua fiică a președintelui american și-a găsit o ocupație mai puțin distractivă.

Sasha Obama a fost angajată la Nancy’s, un restaurant de fructe de mare aflat pe insula Martha’s Vineyard, la sud de Cape Cod (Massachusetts), preferată de mulți președinți americani și loc predilect pentru reședințele lor secundare.

Potrivit informațiilor din Boston Herlad, adolescenta de 15 ani urmează să învețe toate tainele meseriei, de la lucrul la casă la pregătirea meselor. Sasha nu a trecut prea mult timp neobservată.

„Ne întrebam de ce existau șase persoane care o ajutau pe fată și apoi am descoperit cine era”, povestește un salariat în Boston Herlad.

Dacă se face abstracție de cei șase agenți mobilizați pentru a asigura securitatea fiicei președintelui, Sasha Obama poate fi considerată o chelneriță aproape ca oricare, comentează madame.lefigaro.fr.