Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, nu crede că fracțiunea condusă de Maia Sandu ar trebui să aibă o întrevedere cu reprezentantul lui Vladimir Putin, vicepremierul Dmitri Kozak, care va sosi astăzi la Chișinău.

Deputatul Frunze NU crede că e OPORTUNĂ o întrevedere a reprezentanților Blocului „ACUM” cu Dmitri Kozak: „El vede doar interesul Rusiei și al PSRM”

Potrivit lui Frunze, Kozak și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) nu-și doresc ca R. Moldova să fie un stat de drept.

„Nu cred ca ar fi oportună o întrevedere cu Kozak. Kozak vede doar interesul Federației Ruse și al PSRM pe teritoriul R. Moldova. Ei nu își doresc un stat de drept”, a declarat Frunze pentru Ziarul NAȚIONAL.

Sursa citată a mai adăugat că, deocamdată, în cadrul Blocului „ACUM” nu s-a decis asupra unei eventuali întrevederi cu Dmitri Kozak.

De menționat că Petru Frunze, unul dintre primarii care au semnat Declarațiile simbolice de Unire cu România, a declarat că Bucureștiul ar trebuie să fie actorul principal în vederea depășirii crizei politice de la Chișinău, după alegerile parlamentare din februarie.