Igor Dodon i s-a adresat lui Marian Lupu printr-o postare pe pagina sa de facebook. Asta după ce candidatul PDM la funcția de președinte  l-a somat public pe liderul Socialiștilor, să nu evite confruntările cu el în dezbaterile electorale.

Prin postarea sa Dodon i-a răspuns indignat liderului PDM  că este de acord să participe șa dezbaterie electorale și i-a amintit de orientarea eurounionistă a actualei guvernări.

„Ce spune domnul Lupu de o dezbatere publică, în vreun spațiu deschis, cu prezența presei și a cetățenilor?”, a întrebat Dodon, subliniind că este gata „să-l pună la punct pe Lupu” oriunde: la TV, în stradă, în piață, în vreun sat sau în vreo școală”. Dodon promite dezbateri civilizate, pe subiecte concrete, pe probleme actuale. El mai asigură că „va scoate la suprafață toate nelegiuirile și gafele acestei guvernări eurounioniste”.

Reamitim că Marian Lupu a difuzat un comunicat de presă în această după amiază în care subliniază că va participa la dezbateri „numai dacă se va confrunta direct în cadrul lor cu candidatul antieuropean Igor Dodon. „Voi participa la dezbateri numai dacă mă voi confrunta direct în cadrul lor cu candidatul antieuropean Igor Dodon. Și îl somez public să nu evite aceste confruntări, să nu se ascundă în spatele dezbaterilor cu candidații comozi pentru dânsul, care nu au șanse să ajungă în turul doi”, se arată în declarația difuzată de candidatul PD la alegerile prezidențiale.