Camera de Comerț și Industrie inaugurează mâine ediția a XVI-a a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 01– 05 februarie 2017, la Chișinău.

Inaugurarea oficială a evenimentului va avea locmiercuri, 01 februarie 2017, la ora 11.00, în incinta pavilionului nr. 2 al CIE ”Moldexpo” (str. Ghioceilor 1).

La deschidere vor fi prezenți președintele Camerei de Comerț și Industrie Sergiu HAREA, prim-ministrul Republicii Moldova Pavel FILIP, membri ai Guvernului, reprezentanți ai autorităților publice locale și ai misiunilor diplomatice acreditate în țara noastră, agenți economici.

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” este organizată de Camera de Comerț și Industrie, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova. La ea vor participa peste 350 de companii din diferite ramuri ale economiei naționale. Expoziția va fi vizitată de delegații de businessmeni din Austria, Belarus, România, Rusia, Ungaria.

Menționăm că ”Fabricat în Moldova” este primul eveniment cu care debutează anul expozițional în Republica Moldova. Expoziția are scopul de a susține întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele competitive pe piața internă și externă, a atrage investiții și a intensifica dialogul public-privat.