Bostaniada Festival Etno Gastronomic a ajuns în acest an la cea de-a V-a aniversare, de aceea  va fi organizată o ediție specială, în stil Carnaval, informează Curentul.

Scopul de bază al festivalului este de a promova tradițiile etnice și de a susține economia locală, prin oferirea posibilităților atît agricultorilor, producătorilor autohtoni cît și meșterilor artizanali/handmade să-și vîndă produsele direct la consumatori.

Festivalul se va începe pe data de 24 septembrie și se va încheia pe 25 septembrie. Participanții și vizitatorii sunt rugați să poarte accesorii de Carnaval: ochelari, haine multicolore, machiaj aprins, etc. Cele mai haioase costume vor fi premiate.

Evenimentul se va desfășura la Grădina Botanică din Chișinău. Cei care își vor procura biletul pînă la data de 20 septembrie vor beneficia de reduceri, vor achita 70 de lei pentru un bilet, iar copiii pînă la 12 ani şi persoanele cu dizabilități vor intra gratis. Dacă procurați după data de 20 septembrie, prețul unui bilet va fi mai  scump – pînă la 100 de lei.

Mai multe detalii despre programul artistic și despre eveniment vor fi afișate pe pagina web a festivalului.