O companie franceză este pregătită din punct de vedere tehnic, operaţional şi comercial pentru a lansa tichetele de masă în Republica Moldova şi estimează că va produce primul tichet de masă în luna martie, după primirea autorizaţiei de la Agenţia de Servicii Publice. Compania şi-a instalat la sediul din Chişinău echipamentul de producere a tichetelor de masă şi a făcut angajări de personal, relatează trm.md cu referire la IPN.
Compania franceză este singura de pe piața locală care va emite tichete imprimate pe suport de hârtie, ulterior sub formă de carduri. Tichetele de masă vor fi realizate în conformitate cu prevederile legislative, asigurându-li-se, prin aplicarea unor tehnologii moderne, un grad ridicat de protecție.

Companiile și instituțiile publice din Republica Moldova vor putea acorda salariaților tichete de masă de până la 45 de lei pentru fiecare zi lucrată în luna precedentă.

Valoarea lunară totală a tichetelor de masă va fi astfel de aproximativ 44 de euro, ceea ce reprezintă un adaos semnificativ la puterea de cumpărare a salariaților.