300 000 de lei cere în instanță de fostul director al întreprinderii „Apă-Canal” Chișinău, Constantin Becciev, după ce a fost demis.

Examinarea cererii, însă, a fost întreruptă din cauza lipsei la ședința de judecată a actualului șef al întreprinderii, Veronica Herța, dar și pentru că magistrații au cerut mai multe precizări în dosar, notează realitatea.md.

Potrivit avocatului Oleg Efrim, clientul său ar fi fost concediat ilegal, iar Veronica Herța nu ar fi fost în drept să semneze ordinul respectiv. Totuși, reprezentantul Apă-Canal neagă acuzațiile și susține că cerințele și argumentele apărării lui Constantin Becciev sunt nefondate.

„La acel moment, doamna Herța încă era președinte al Consiliului de Administrare, funcția doamnei de Director Executiv urma să intre în vigoare din momentul când a fost semnat contractul individual de muncă. În acest sens, o să venim cu precizări la ședința următoare”, a explicat reprezentantul „Apă-Canal” Chișinău, Valeriu Bogdan, pentru Realitatea TV.

Săptămâna trecută, fostul director al întreprinderii Apă-Canal Chișinău, Constantin Becciev, a atacat în instanță decizia prin care a fost destituit din funcție.