Candidatul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, apreciază rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale ca fiind foarte bune şi favorabile pentru PSRM. Potrivit politicianului, primul tur a arătat că populaţia vrea o guvernare de stânga, transmite IPN.

În opinia sa, dacă pe stânga eşichierului politic ar fi fost un singur candidat la prezidenţiale, ar fi câştigat alegerile din turul întâi. „Guvernarea cu toate instrumentele sale nu a putut să obţină un scor mai bun pentru candidata oligarhilor – Maia Sandu”, a spus Igor Dodon.

Candidatul Partidului Socialiştilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis, un mesaj direct contracandidatei sale în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, proeuropeana Maia Sandu, spunând că aceasta „încă nu a crescut pentru a câştiga lupta”.

„Stimată oponentă politic, doamna Maia Sandu, pregătiţi-vă! Noi ne cunoaştem. Eu stimez oponenţii mei politici şi am o stimă deosebită faţă de orice oponent politic, mai ales faţă de doamne, domnişoare. De aceea, vă promit că şi abordarea va fi una sinceră, cinstită, onestă, dar pregătiţi-vă să pierdeţi aceste alegeri! Încă nu aţi crescut pentru ca să câştigaţi lupta în aceste prezidenţiale”, a afirmat Dodon.