În această seară, de la ora 17:00 şi până la încheierea Serviciului Divin, se va interzice parcarea autovehiculelor în adiacentul Catedralei Naşterea Domnului din capitală, anunţă Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, scrie trm.md.
Pentru a evita crearea ambuteiajelor în centrul capitalei, oamenii sunt îndemnaţi să evite:

– strada A. Pușkin, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada Columna,

– strada Mitropolit Gavriil B.Bodoni, porțiunea de drum cuprinsă între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada Columna,

– strada Columna, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gavriil B. Bodoni și A. Pușkin.

În cazul în care ați observat o tentativă de încălcare a legii sau sunteți martorul unei contravenții sau infracțiuni, anunțați imediat cel mai apropiat polițist sau să telefonați la numărul scurt 112.

Menţionăm că în perioada sărbătorilor de Paști, în scopul bunei desfășurări a evenimentelor religioase ce vor avea loc în municipiul Chișinău, oamenii legii vor supraveghea în permanență comportamentul cetățenilor în preajma lăcașurilor sfinte şi în stradă. Astfel, peste 700 de polițiști din capitală vor fi la datorie de Sfintele sărbători pascale. Activităţile de menținere a ordinii și securității publice vor fi desfăşurate în comun cu instituţiile abilitate în acest domeniu.