Primăria Chișinău este un partener de încredere pentru mediul de afaceri. Este mesajul transmis de primarul Capitalei, Ion Ceban, reprezentanților business-ului local, cu care a avut o întrevedere constructivă.

„Am avut o întrevedere foarte bună și productivă, discuții pe diverse domenii economice de dezvoltare a businessului în Capitală, dar și dezvoltarea infrastructurii orașului, prin parteneriat. Am comunicat că, suntem gata să ascultăm orice idee, iar cele mai bune să le implementăm împreună. Oamenii mi-au spus că până acum nu au avut încredere în autoritățile municipale, mi-au spus că, nu erau create condiții clare și egale pentru toți”, a scris Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

Primarul Capitalei le-a promis oamenilor de afaceri un parteneriat solid, bazat pe respectarea legii.

„Am dat asigurări că, de acum încolo, lucrurile vor fi realizate doar în cadrul legal și nu vor exista preferințe. Poate pentru unii va fi dificil la început, dar știu că putem mișca această barcă împreună. La fel, suntem gata ca în colaborare cu Guvernul, Parlamentul și Președinția, să dezvoltăm acest sector, care este unul important”, se mai conține în postarea primarului de Chișinău.

În cadrul aceleiași întrevederi, reprezentanții mediului de afaceri au venit cu mai multe propuneri de realizare a proiectelor pentru Chișinău.