Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova invită agenții economici la “Forul de Afaceri Moldo – Chinez” destinat explorări și valorificării potențialului de cooperare dintre Republica Moldova și Republica Populară Chineză. Evenimentul este organizat de MIEPO (Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova).

Data: joi, 1 decembrie

Orele: 14:00 – 16:30 (înregistrarea 13:30 – 14:00)

Locația: Chișinău, Radisson Blu Leogrand Hotel, Loft Lounge

Limba de lucru: rus/ englez

Luând în considerare cele expuse mai sus, prezentările oportunităților de afaceri a Republicii Moldova în sectoarele economice-cheie, vor fi încheiate de panelul de discuții bilaterale dintre reprezentanții mediului public și privat a Republicii Moldova și Republicii Populare Chineze.

La moment, delegația oamenilor de afaceri chinezi acoperă sectoarele – infrastructură, financiar-bancar, energetic, tehnologia informației și comunicațiilor, cercetare și dezvoltare în domeniul agroalimentar, inginerie și construcții.

„Forul de Afaceri Moldo – Chinez” este o componentă a celei de-a opta sesiuni a Comisiei interguvernamentale moldo-chineze pentru colaborare comercial-economică, care va avea loc în perioada 1 – 2 decembrie la Chișinău, Republica Moldova.