Comisia Electorală Centrală a decis înregistrarea în competiția electorală a candidatului din Partea Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu.

Comisia Electorală Centrală a anunțat că a verificat 16500 de semnături, fiind constatată veridicitatea necesarului de 15 mii de semnături pentru înscriere.

Președintele PDM a transmis cu această ocazie un mesaj către toți cei care l-au susținut. „Vă mulțumesc pentru suport. Apreciez organizarea Grupului meu de inițiativă și vă promit: noi vom învinge ca să facem Moldova o țară cu condiții de viață europene pentru toți cetățenii noștri!”, a spus Marian Lupu.

Liderul PDM a subliniat că alături de echipa sa au dat startul îndeplinirii obiectivelor de dezvoltare a Republicii Moldova. „Scopurile noastre trebuie să fie concrete, orientate spre beneficiari clari, pe teme care sunt prioritare pentru oameni: să stârpim corupția, să reformăm guvernarea pentru a oferi servicii publice exemplare, să protejăm familia, femeile, copii, să creștem economia și numărul locurilor de muncă, să modernizăm localitățile”, a adăugat liderul PDM.