Ministerul Justiției reactualizează numărul locurilor declarate vacante, expuse la concursul public pentru schimbarea teritoriului de activitate a notarului. Potrivit aceleași distribuiri, anunțate pe 19 decembrie 2016, pentru 18 teritorii de activitate, numărul de locuri s-a majorat de la 23 la 31.

Astfel, potrivit listei dosarelor de concurs admise, pentru notarii care au solicitat schimbarea teritoriului de activitate în Anenii-Noi, Criuleni, Hîncești și Strășeni, există probabilitatea unor șanse mai mari, datorită dublării locurilor.

La depunerea dosarelor de concurs, notarii au putut să-și exprime opțiunea concomitent pentru cel mult 2 locuri declarate vacante în diferite teritorii de activitate. În cazul promovării concursului pentru ambele, învingătorul va fi în drept să aleagă doar unul singur.

Amintim că, astăzi, 3 ianuarie 2017, la Ministerul Justiției, se desfășoară concursul public pentru schimbarea teritoriului de activitate a notarului, fiind examinate 13 dosare. Candidatul câștigător trebuie să obțină cel puțin 15 puncte.