Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan a efectuat, ieri 17 mai, o vizită de lucru în oraşul Cantemir, unde a participat la o şedinţă comună cu reprezentanţii Administraţiei publice locale şi cei ai Inspectoratului de Poliţie.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, eficienţa comunicării cu societatea civilă, consolidarea relaţiilor dintre poliţie şi cetăţean şi colaborarea cu reprezentanţii administraţiei publice locale, au fost doar câteva din subiectele discutate în cadrul acestei întruniri.

Pe parcursul şedinţei conducătorii APL, au fost deschişi spre dialog, au adresat întrebări Ministrului  menţionând şi despre dificulăţile cu care se confruntă în conlucrarea cu poliţia din teritoriu.

“Este foarte important să comunicăm despre problemele pe care le întâlnim zilnic în activitate. Numai aşa putem identifica soluţii şi metode eficiente de colaborare, care în timp vor aduce rezultate”, a spus ministrul în cadrul şedinţei.

Aceste vizite în teritoriu sunt acţiuni prevăzute în agenda Guvernului şi vin să consolideze relaţiile cu cetăţenii, în aşa fel încât activitatea fiecărui Minister să fie una transparentă şi deschisă.