Moldova, iartă-ne! Este genericul unui filmuleț emoționant, devenit viral pe rețelele de socializare. Publicat pe pagina Republica Moldova, de pe Facebook, clipul relevă regretul simbolic și sincer al generației tinere din țara noastră (și nu doar al ei), care s-a lăsat manipulată de politicieni iresponsabili, care vor să distrgă Moldova, transmite timpul.md.

«Am distrus-o cu tot felul de manifestații politice, dar niciodată nu am protestat pentru reîntregirea țării, pentru retrageresa armatei rusești, pentru familiile puternice. Mereu, am protestat doar unii contra celorlați. Iartă-ne că i-am ascultat pe cei care ne-au dezbinat», este unul din mesajele-cheie ale filmului.

«Nu am luptat cu adevărat pentru Moldova și ne-am lăsat dezbinați de politicienii mincinoși, conduși de peste hotare…», mai spun autorii clipului.
Filmul conține și un manifest simbolic, pentru realuarea luptei pentru salvarea Moldovei de propaganda forțelor distructive.

«Propaganda este puternică? Este! Dar noi trebuie să găsim forțe pentru a lupta, pentru a riposta propagandei! Noi trebuie să fim uniți pentru Moldova!”, se mai conține în filmulețul viral.

Moldova, iartă-ne…

Moldova, iartă-ne! În toți acești ani am luptat doar unii contra celorlalți și niciodată nu am luptat pentru familii puternice, pentru reîntregirea țării, pentru viitorul copiilor noștri! Nu am luptat cu adevărat pentru Moldova și ne-am lăsat dezbinați de politicienii mincinoși, conduși de peste hotare…Propaganda este puternică? Este! Dar noi trebuie să găsim forțe pentru a lupta, pentru a riposta propagandei! Noi trebuie să fim uniți pentru Moldova! #pentruMoldova #pentruviitor #MoldovaFrumoasă #stopFEDERALIZARE

Dikirim oleh Republica Moldova pada Kamis, 13 Juni 2019