Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, acuză TV8 de minciună și manipulare. Într-o înregistrate video pe Facebook, Andrei Năstase a declarat că jurnaliștii acestui post de televiziuni au dezinformat cetățenii, atunci când au scris că Platforma DA este gata să voteze cu grupurile lui Candu și Șor. „De unde ați luat asta? Este inadmisibil!”, întreabă indignat Năstase.

Politicianul spune că le-a cerut jurnaliștilor de la TV8 să scoată acest „titlu mincinos”.

„Are grijă să pună în cârcă PPDA ceea ce nu a făcut, are grijă să mintă, să manipuleze și asta nu este bine. Un titlu manipulator. Am rugat redacția acestui post să îl scoată. De ce? Pentru că nu e prima oară. În fiecare zi luptăm cu aceste minciuni. Se întâmplă acolo, unde eu am pus umărul să nu moară. Dacă nu v-am lăsat să muriți. Lăsați-ne să trăim”, a declarat Năstase.

Nu este pentru prima dată, când TV8 este acuzat de manipulare. Recent, în presă au apărut mai multe fotografii de la o întrevedere a jurnalistei Natalia Morari cu invitații emisiunii “Politica”. Potrivit autorului imaginilor, aceștia pregăteau „emisiunea echidistantă” despre protestele, care au avut loc în data de 2 martie 2020.