Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat, ieri, decrete de numire, prin cumul, a mai multor ambasadori, transmite 24h.MD.

Astfel, Dumitru Socolan, ambasador al Republicii Moldova în Republica Portugheză, a fost numit, prin cumul, în funcția de ambasador în Regatul Maroc, cu reședința la Lisabona.

Tudor Ulianovschi, ambasador al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană, reprezentant permanent al Republicii Moldova pe lângă Oficiul ONU la Geneva, a fost desemnat, prin cumul, în funcţia de ambasador în Principatul Liechtenstein, cu reședința la Geneva.

Lilian Moraru, ambasador în Republica Franceză, va exercita, prin cumul, funcţia de ambasador în Principatul Monaco, cu reședința la Paris.

Veaceslav Dobîndă, ambasador în Regatul Suediei, a fost desemnat, prin cumul, în funcția de ambasador în Regatul Norvegiei, cu reședința la Stockholm.

Mihai Gribincea, ambasador al Republicii Moldova în România, va fi, prin cumul, ambasador în Muntenegru și Republica Serbia, cu reședința la București.