În perioada 19-23 decembrie curent, 14 ofițeri din cadrul subdiviziunilor teritoriale din nordul țării, au participat la un curs de instruire.

Instruirile s-au desfășurat în conformitate cu Planul de acțiuni pentru realizarea măsurilor de implementare a Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020 și au avut loc în cadrul Inspectoratului de Poliție din orașul Edineț.

Cursul de instruire s-a focusat pe sporirea competențelor teoretice și practice, care sunt extrem de necesare la organizarea și efectuarea măsurilor speciale de investigații.

În cadrul cursului, ofițerii au avut ocazia să-și dezvolte abilitățile de comunicare, de planificare a măsurilor speciale de investigații și  de demonstrare în practică a tacticii de organizare și efectuare a unei măsuri speciale de investigații.

Totodată, participanții și-au actualizat cunoștințele la compartimentul activității speciale de investigații, au studiat stilurile de învățare și au avut o introducere în știința și practica educației adulților.

Menționăm că, de astfel de instruiri vor avea parte și alți angajați ai subdiviziunilor teritoriale din centrul dar și din sudul țării.