Partidul „Platforma Demnitate şi Adevăr” are timp până luni să demonteze corturile din centrul capitalei. Şi asta pentru că, de săptămâna viitoare, vor începe lucrările de reparaţie a bulevardului Ştefan cel Mare, în zona Pieţei Marii Adunări Naţionale. În caz contrar, va interveni poliția, transmite 24h.MD.

Reprezentanţii Primăriei susţin că liderii Partidului „DA” au fost informaţi, printr-o scrisoare oficială, despre lucrările de renovare a drumului.

„Este vorba despre o scrisoare oficială prin care informăm Platforma „DA” despre acţiunile de reparaţie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, prin care îi informăm să sisteze deocamdată acţiunea de protest sau să-şi caute un alt loc”, a declarat şefa Direcţiei social-umanitare, Cristina Aparatu.

Amintim că primele corturi au fost instalate în PMAN încă în luna septembrie a anului trecut. Iniţial, au fost montate câteva sute. Acum au rămas doar câteva. Din această cauză, în ultimele nouă luni, în centrul capitalei nu au putut fi organizate mai multe evenimente culturale.