Factorii de decizie din cadrul Poliției de Frontieră instruiți în ,,Management și leadership organizațional”

În perioada 25-27 octombrie 23 de manageri ai Poliției de Frontieră și-au consolidat capacitățile profesionale necesare promovării și implementării prevederilor Acordului de Asociere UE-Moldova în cadrul atelierului de instruire cu genericul „Management și leadership organizațional”.

Evenimentul se înscrie în șirul de acțiuni menite să îmbunătățească calitatea managementului aplicat de către personalul de conducere al Departamentului Poliției de Frontieră. Activitatea este susținută de Fundația germană Hanns-Seidel, reprezentată de dna Violeta Șandru.

Facilitat de traineri, cu o largă experiență, ai Centrului de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) și Academiei Nicolae Dumitrescu, participanții au interacționat activ pe tot parcursul activității, aprofundându-și cunoștințele și preluând bunele practici legate de funcțiile și instrumentele aplicate în management și leadership-ul organizațional.

Evenimentul a culminat cu înmânarea certificatelor de participare de către șeful-adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea, care a adus sincere mulțumiri Fundației Hanns Seidel pentru suportul acordat instituției deja pentru a treia oară și și-a exprimat încrederea fructificării acestei colaborări și în continuare.