Liderul real al socialiștilor, Igor Dodon, va intra în istorie alături de Iuda Iscariotul, cel care l-a trădat pe Iisus Hristos pentru 30 de arginți. Este ideea de bază a unui articol critic, publicat astăzi de poralul Hotnews.md, transmite timpul.md.

«Iuda de la noi, adică Dodon Iscariotul, și-a trădat țara pentru 30 de milioane de dolari pe care îi primește de la agenții Kremlinului. În schimbul aceștor bani, a preferat să-și vândă propriul popor, țărâna țării, satele și tradițiile naționale. A vrut pentru 30 de arginți, adică 30 de milioane de dolari, să ne transfrome în mancurți, robi de care sa poată să-și bată joc chiar și cel mai bețiv mojic din fundul Siberiei. De ce își urăște atât de mult propriul popor, pamântul țării care i-a dat veață? Așa este Iuda!Un alt raspuns nu prea găsesc», notează autorul articolului.
Hotnews.md mai scrie că Dodon e condus de ură și trădare, el lucrează pentru stăpânii lui și pentru călăii moldovenilor.
«Daca Dodon Iscariotul, care a preferat să ne trădeze pentru 30 de arginți, ar fi decis să împartă acești bani părinților și buneiilor noștri, adică pensionarilor, dar să nu-i pună în buzunar și să comploteze împotriva noastră, viața multor oameni poate era mai bună.Fiindcă din acel peste jumătate de miliard de lei sau 30 milioane de dolari americani se putea de plătitcâte o pensie pentru aproape 314 mii de pensionari sau aproape 60% din toți pensionarii din țară. Dar nu, Iuda nu se gândește la aproapele lui, el e condus de ură și trădare, el lucrează pentru stăpânii lui și pentru călăii moldovenilor, care ne urăsc și vor să ne șteargă de pe fața pământului, să nu mai știe lumea de moldoveni», conchide hotnews.md.