Ambasadorul Azerbaidjanului în Republica Moldova, Namik Gasan oglu Aliyev, apreciază transparența, profesionalismul și deschiderea actualei conduceri a Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Despre aceasta au discutat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, și  Namik Gasan oglu Aliyev în cadrul unei întrevederi, care a avut loc ieri.

La această întrevedere a fost apreciată contribuția Ambasadei Azerbaidjanului în dezvoltarea dialogului și parteneriatului cu MAI, iar ministrul Alexandru Jizdan a adus mulțumiri pentru activitatea prodigioasă în dezvoltarea relațiilor bilaterale.

Ministrul Jizdan a remarcat deschiderea și dorința de a coopera cu colegii din Azerbaidjan atât în activitățile operaționale, precum și în schimbul de experiență, subliniind importanța stabilirii și dezvoltării unor relații de colaborare la toate nivelele care vor facilita comunicarea.

Astfel, Alexandru Jizdan a dorit ambasadorului succes în plan profesional, sperând că acele activități care se află în proces de desfășurare vor fi continuate și vor atinge rezultatele așteptate.