(UPDATE 16:02) Protestatarii: PAS şi PPDA nu au loc în politică, sunt sataniştii lui Roşca şi urmaşii lui Iuda, transmite publika.md.

(UPDATE 16:00) De ieri, PAS şi-a schimbat denumirea în Partidul African Socialist, au spus protestatarii.

(UPDATE 15:50) “Ruşine pentru aşa decizie. Ei nu au curajul să vină să stea de faţă cu oamenii din ţara noastră. Ei nu se ocupă cu lucruri importante, ei se ocupă cu show-uri, se uită la desene animate. Ei nu au nici insigne, ei iese cu nişte legitimaţii. Domnul Popşoi să se pişe pe legitimaţia lui de deputat. Voi umblaţi să vindeţi ţara. Nu ati avut niciodată un scop serios.

MOBILIZARE la sediul PAS. Unioniştii s-au adunat pentru a protesta faţă de decizia partidului condus de Maia Sandu (FOTO)
Ruşine blocului ACUM, au venit pentru funcţii şi salarii. Este opnia şi poziţia mea personală. S-a văzut în perioada aceasta de timp ce acţiuni au facut ei, contrar voinţei cetăţenilor. Nu încercaţi şi manipulţai oamenii din ţară”, a menţionat un protestatar, fost lector universitar.

(UPDATE 15:40) Suntem veterani de război şi ştim cum să ne apărăm Patria. Trădătorii afară, a menţionat un combatant.

(UPDATE 15:30) Câţiva deputaţi ACUM au ieşit afară să discute cu protestatarii. Totuşi, unioniştii şi combatanţii cer ca să iasă şi să discute cu liderul PAS, Maia Sandu.

(UPDATE 15:21) Ruşine. Jos trădătorii, strigă unioniştii şi combatanţii.

(UPDATE 15:20 ) Cum puteţi să votaţi cu Zinaida Greceanîi. Îmi pare rău de atitudinea deputaţilor, a spus un unionist venit să protesteze.

(UPDATE 15:12) Protestarii fluieră, strigă ruşine şi spun că Zinaida Greceanîi nu este soluţia.

(15:04) Unioniştii şi combatanţii au început să se adune la sediul PAS, unde vor protesta fiind nemulţumiţi de decizia partidului condus de Maia Sandu de a ceda socialiştilor funcţia de preşedinte a Parlamentului.

Totodată, reprezentanții Partidului “Democrația Acasă” îi îndeamnă pe toţi cei care nu sunt de acord cu hotărârea de miercuri a Consiliului Politic al PAS de a o susţine pe socialista Zinaida Greceanîi în funcția de preşedinte al Parlamentului să vină în faţa sediului PAS.

Și-au anunțat participarea la protest și reprezentanţii Asociației Obșteşti “Credință Patriei”. Şi internauţii nemulţumiţi şi dezamăgiţi de decizia partidului condus de Maia Sandu se mobilizează pe reţelele de socializare pentru a protesta în faţa sediului formaţiunii.

Printre ei este şi bloggerul Corneliu Gandrabur. El a făcut un apel către deputaţii unionişti din PAS şi PPDA să nu intre în cabina de vot ca să voteze pentru liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, în funcţia de şef al legislativului.

MOBILIZARE la sediul PAS. Unioniştii s-au adunat pentru a protesta faţă de decizia partidului condus de Maia Sandu (FOTO)

MOBILIZARE la sediul PAS. Unioniştii s-au adunat pentru a protesta faţă de decizia partidului condus de Maia Sandu (FOTO)