Conducerea întreprinderii de stat „Poșta Moldovei” consideră acuzațiile premierului Maia Sandu făcute ieri la ședința Guvernului drept nefondate, notează Radio Chişinău.

De asemenea, într-un comunicat, reprezentanții Poștei Moldovei declară că Maia Sandu a venit cu acuzații și cere demisii fără a prezenta probe concludente, „bazându-se doar pe cele auzite pe culoar”.

„Insultele fără temei denigrează imaginea celor peste 5100 de angajaţi care prestează servicii poştale în 1527 de localităţi. A afirma precum că Î.S “Poșta Moldovei” nu-și îndeplinește obligațiunile față de cei din presa scrisă, fără a stipula despre care cazuri sau agenţi economici este vorba, înseamnă a desconsidera munca depusă de către toți angajații întreprinderii”, afirmă conducerea întreprinderii.

Menționăm că Maia Sandu a cerut, ieri, în cadrul ședinței Guvernului, să fie inițiat procesul de demitere a directorului Poștei Moldovei din cauza nerespectării relațiilor contractuale față de presa scrisă, dar și pentru că în ultimii ani această întreprindere de stat a fost în centrul unor scandaluri legate de „cazuri grave de ilegalități”.