Consilierii municipali ai „Partidului Nostru” de la Bălți, care afirmă că de câteva zile sunt în greva foamei, s-au dat de gol în direct la televiziune. Și nu este vorba de vreo așa-zisă provocare a oponenților lor politici, ci de un reportaj realizat de postul Bălți TV, care aparține liderului formațiunii, Renato Usatîi.

Telegraph.md scrie că într-un reportaj difuzat de Bălți TV este surprins unul dintre consilierii municipali ai  PN, care dă indicații cameramanului să filmeze așa, încât să nu se vadă mâncarea.

„Mergi, filmează astfel încât să nu se vadă mâncarea sau altceva…”, i-a spus acesta cameramanului de la postul TV ce aparține liderului PN și primarului fugar de Bălți, Renato Usatîi.
Este menționat că anterior presa a publicat imagini din prima noapte a grevei foamei în care mai multe persoane era surprinse intrând în sediul primăriei, ducând în mâini pungi cu alimente. 
Subiectul pretinsei greve a foamei declarate de consilierii PN de la Bălți a stârnit și amuzamentul internauților, pe rețelele de socializare fiind publicate mai multe colaje cu mesaj ironic în adresa consilierilor PN și a liderului formațiunii, Renato Usatîi, despre care se știe că îi place să se laude cu mesele pline de mâncăruri alese.