Premierul Ion Chicu a mers ieri în satul Sadaclia, la fabrica „Bombonici” din localitate, specializată în producerea hainelor pentru copii. Șeful guvernului a fost încântat de o femeie, din conducerea fabricii, care a vorbit cu mare pasiune și dragoste despre lucrul pe care-l face, condițiile pentru angajați, despre copiii pentru care întreprinderea coase hăinuțe, despre sat și despre Moldova, transmite 24h.md cu referire la moldova24.info.

„Aici am văzut toată frumusețea de pe lume, curaj, spirit antreprenorial și încredere mare în viitor. Se poate de dezvoltat o afacere nu doar în țară, ci chiar într-un sat mic, într-un raion mic, dacă ai talent, încredere, nu lași mâinile în jos când apar greutăți”, a spus premierul Ion Chicu.

Fabrica „Bombonici” a fost fondată în anul 2008 și confecționează în jur de 2000 de tipuri de produse.

La fabrică activează 80 de oameni, 30 dintre care sunt din satul vecin, Abaclia. Aceștia ridică un salariu lunar de la 5 la 12 mii de lei. De asemenea, compania oferă tichete de masă pentru toți lucrătorii și acoperă cheltuielile pentru grădiniță la toți copiii angajaților.