Serviciul de Informații și Securitate (SIS) marchează 25 de ani de la fondarea serviciilor speciale din R. Moldova. Cu acest prilej, directorul instituţiei, Mihai Balan a transmis un mesaj de felicitare.

„Domnilor ofițeri, subofițeri, angajați civili și veterani ai Serviciului de Informații și Securitate!

Cu prilejul aniversării a XXV-a de la crearea organelor securității statului, adresez sincere felicitări și vă mulțumesc pentru munca depusă întru apărarea intereselor naționale.

Apreciez contribuția fiecăruia dintre Dumneavoastră, a tuturor celor care și-au dedicat cariera și întreaga viață, asigurării securității statului. Manifest, în mod special, considerație veteranilor și ofițerilor în rezervă ai Serviciului care au pus bazele, au creat și transmis tinerelor generații tradițiile de onoare. Exprim gratitudine membrilor de familie pentru înțelegerea și susținerea acordată.

Vă urez multă sănătate, fericire, prosperitate și realizări frumoase. Să aveți parte de reușite care să vă împlinească pe plan personal și profesional, să vă faceți și în continuare datoria cu maximă responsabilitate, corectitudine, pasiune și respect față de valorile și aspirațiile Republicii Moldova”, se arată în mesajul directorului SIS, Mihai Balan.