Munca depusă în ultimele zile de către angajații Primăriei pentru deszăpezirea și curățarea drumurilor va fi recompensată. Despre aceasta a anunțat primarul general interimar Silvia Radu, care a ținut să le mulțumească angajaților structurilor municipale pentru dedicația cu care au lucrat ca să asigure o bună circulație a automobilelor și a pietonilor. De asemenea, Radu i-a îndemnat să fie pregătiți, întrucât urmează și alte zile în care vremea ar putea să aducă surprize.
„Chiar dacă suntem departe de a spune că iarna a trecut, urmează, se pare, alte zile cu ninsori și provocări grele, vreau să le mulțumesc din suflet colegilor mei din Primărie, care au lucrat nonstop în aceste zile. Am fost la ei, am văzut cum au muncit, au suplinit prin efortul lor tehnica învechită.
Le sunt recunoscătoare! Așa cum am anunțat, o să le oferim și anumite recompense financiare”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.
Amintim că drumarii și angajații serviciilor municipale au fost mobilizați în seara zilei de sâmbătă când vremea s-a schimbat brusc, iar ploaia cu gheață s-a transformat în ninsoare. Silvia Radu a solicitat responsabililor din cadrul primăriei să alterneze echipele astfel încât la deszăpezirea orașului să se lucreze în regim non-stop.