Un elev de 18 ani a fost găsit spânzurat în camera de cămin unde locuia. Poliția nu a găsit urme de moarte violentă, iar presa, cu referire la surse polițienești, scrie că acesta s-ar fi sinucis din dragoste.

Elevul de la Școala Profesională din Hâncești și-a pus capăt zilelor după ce ar fi avut probleme cu iubita. Cadavrul său a fost depistat de către colegii cameră din căminul în care locuia. Tragedia a avut loc în seara zilei de joi, 9 februarie, în jurul orei 21: 40 de minute.

Oamenii legii au găsit în telefonul acestuia un ultim mesaj expediat către iubita sa, iar ea i-ar fi răspuns la nouă minute după ce acesta și-a pus capăt zilelor, scrie Today.md. Tânărul avea 18 ani și era originar din localitatea Boghiceni, din raionul Hâncești.

Potrivit unor colegi de a lui David, cadavrul acestuia a fost găsit spânzurat de un dulap cu un fir electric dublu.

Aceștia au mai declarat că pe masa din camera unde s-a produs tragedia, oamenii legii au găsit telefonul defunctului, iar în el au găsit la nouă minute după ce tânărul a făcut acest pas, un mesaj de la iubita sa în care i-ar fi scris:

“Te rog scumpule nu face nimic eu țin la tine prea tare și nu pot să te las să faci tot felul de nebunii… ești foarte important pentru mine te iubesc”, scria în mesaj. 

Înainte de aș pune ștreangul în gât, tânărul i-a expediat un mesaj, dar care nu a mai ajuns la destinatar:

“Iulia să știi că te-am iubit și am să te iubesc mereu.”

Oamenii legii cercetează cazul.