Un agent economic se opune schimbării pavajului pe o porțiune de pe trotuar, întrucât pavajul pus de companie este în stare bună. Cu acest fapt s-a adresat primarul general Ion Ceban către locuitorii capitalei pe rețelele de socializare.

„Cer părerea locuitorilor? S-a creat o situație delicată după ce am început să schimbăm pavajul pe str. Șciusev și anume în preajma unui local unde de unde au și pornit nemulțumirile.

Am fost învinuiți public de proprietarii unei încăperi și susținuți de unii membri PAS că am prejudicia bugetul municipal și vrem să schimbăm pavajul pe care ei l-au pus. Cum spuneam, minciuna are picioare scurte.
Azi am primit o scrisoare de la Administrația Teatrului Alexei Mateevici, instituția în cadrul căreia și se află localul cu pricina.

Administrația Teatrului ne roagă să schimbăm pavajul pentru a fi uniform și că de fapt proprietarii localului sunt de rea credință. Nu sunt în postură de judecător. Doar că cei care se grăbesc se critice nu cunosc toate dedesubturile”, a declarat Ceban.

Amintim că primarul general Ion Ceban a început schimbarea pavajelor pe cele mai importante străzi din capitală.