Începând de astăzi, 1 iulie 2016, clienții Moldtelecom vor plăti mai mult cu 4,8 la sută pentru serviciile de internet fix și televiziune digitală IPTV, relatează 24h.MD, cu referire la un comunicat al SA Moldtelecom.

Potrivit reprezentanților companiei, deși s-au depus eforturi maxime pentru a păstra neschimbate tarifele la serviciile prestate, influența negativă a factorilor mediului extern nu a putu fi contracarată. Este vorba despre deprecierea valutei naționale și creșterea prețurilor la resursele energetice.

Compania nu mai are resurse pentru menținerea nivelului actual al prețurilor și este nevoită să majoreze, de la 1 iulie 2016, tarifele la serviciile de internet fix și televiziunea digitală IPTV în medie cu 4,8 la sută, se spune în comunicat.

Pentru compensarea acestor inconveniențe, Moldtelecom va majora viteza de acces la internet, în funcție de posibilitățile tehnice și specificul fiecărui abonament. În grila de canale IPTV, începînd cu 1 iulie, vor fi incluse noi canale TV. În plus, toți abonații televiziunii digitale a companiei vor beneficia de acces gratuit la toate canalele din grila de emisie IPTV pe parcursul lunii iulie 2016.

Moldtelecom pune la dispoziție tuturor clienților o lista diversă de oferte tarifare pentru ca fiecare să poată face alegerea potrivită. Compania va continua să lanseze servicii inovative, să se implice în susținerea proiectelor sociale și în acest mod să contribuie activ la dezvoltarea societății și pieței de comunicații din Moldova.