Cea mai scumpă casă din Statele Unite, aflată la Los Angeles, este scoasă la vânzare. Casa se vinde cu un preţ de 250 de milioane de dolari, potrivit Variety.com.

Reşedinţa are o suprafaţă de peste 3.530 de metri pătraţi, 12 dormitoare şi 21 de băi. Casa are, printre multe alte dotări, sală de cinema, sală de gimnastică, piste de bowling, piscină, cramă de vinuri scumpe, potrivit News.ro.

Spaţiile în care viitorii proprietari îşi vor petrece după-amiezele sunt uimitoare – pereţi de sticlă fac trecere facilă din interior în exterior, oaspeţii sunt cazaţi în camere supradimensionate. Pentru petreceri sunt disponibile trei bucătării şi cinci baruri. Cele două lifturi de mare capacitate au piele de crocodil.

Pentru distracţie a fost realizat un cinematograf cu tematica seriei James Bond, cu un ecran de aproape şapte metri şi un proiector 4K preîncărcat cu 7.000 de filme. Sala de bowling are patru alei, o zonă de jocuri cu un perete plin cu dulciuri.

La fel, casa are două crame de şampanie şi vinuri, zonă de spa, heliport pe acoperiş, o terasă gigantică, piscină, bucătărie, bar. Deosebit de impresionantă este piscina de mărimea unui lac de deasupra garajului. Există şi o galerie de automobile şi motociclete în valoare de 30 de milioane de dolari.

Aceasta a devenit cea mai valoroasă proprietate privată scoasă la vânzare de curând în Statele Unite.