La data de 10 octombrie curent, angajații Inspectoratului de Poliție Cimișlia au reținut pe urme fierbinți un bărbat care a comis un furt în proporții deosebit de mari, informează 24H.MD.

Prin urmare, în dimineața zilei de 10 octombrie, în adresa poliției din Cimișlia a parvenit o informație din partea unei locuitoare a satului Ecaterinovca, raionul Cimișlia, precum că o persoană necunoscută, aproximativ în jurul orei 9:00, a forțat geamul termopan al locuinței și a pătruns în casă sustrăgînd suma de 10600 de euro.

Totul s-a întâmplat când femeia nu era acasă.

În urma unor măsuri speciale de investigații desfășurate de IP Cimișlia în comun cu Serviciul poliției de frontieră a Aeroportului Internațional Chișinău, suspectul în vârstă de 24 de ani, a fost reținut de oamenii legii în momentul când intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova prin intermediul Aeroportului Chișinău.

În urma percheziționării bărbatului, asupra acestuia a fost gasită suma de bani furată.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru savirșirea infracțiunii conform art.186 alin.5.Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.