Igor Dodon reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic ce nu dorește libertate. Asta declara deputatul blocului ACUM Oazu Nantoi despre şeful statului, încă în 2017, într-un interviu pentru Ziarul de Gardă. Acum, constată bloggerul Anatolie Chirilov, Nantoi şi-a uitat propriile afirmaţii, transmite timpul.md.

“Igor Dodon a venit la putere și reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic care nu dorește libertate, care nu știe pentru ce-i trebuiește statul R.Moldova și, respectiv, se duce la Moscova după “30 de arginți” în schimbul suveranității R.Moldova. Și Irina Vlah și Igor Dodon au fost implicați direct în organizarea așa zisului referendum din 2 februarie 2014, referendum ilegal. Și dacă R.Moldova ar fi fost un stat care se respectă, ambii trebuia să răspundă în fața legii”, declara Nantoi. în anul 2017, într-un interviu pentru Ziarul de Gardă.

“Cel puțin 4 persoane care până ACUM îl declara pe Dodon, trădător de patrie, ACUM îi sunt colegi în cadrul alianței ilegale Kozak. Totodată dumnealui e deja a 4-a persoană din PAScuDA ce-l invinuișete pe Dodon de faptul că primește bani de la Putin. Pentru funcții, unii sunt gata să-și vândă nu doar patria, ca cei menționați de mine mai sus, dar sunt sigur că sunt în stare să facă același lucru și cu mama lor”, constată bloggerul Anatolie Chirilov, într-o postare pe Facebook.

Sper că Oazu Nantoi să fi uitat de cele declarate anterior, din cauza vârstei și nu din cauza prostiei, precum au făcut-o Maia Sandu, Andrei Năstase sau Sergiu Litvinenco.În anul 2017, într-un interviu pentru cei de la Ziarul de Gardă acesta a declarat că: "Igor Dodon a venit la putere și reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic care nu dorește libertate, care nu știe pentru cei trebuiește statul R.Moldova și respectiv se duce la Moscova după "30 de arginți" în schimbul suveranității R.Moldova. Și Irina Vlah și Igor Dodon au fost implicați direct în organizarea așa zisului referendum din 2 februarie 2014, referendum ilegal. Și dacă R.Moldova ar fi fost un stat care se respectă, ambii trebuia să răspundă în fața legii".Cel puțin 4 persoane care până ACUM îl declara pe Dodon, Trădător de Patrie , ACUM ei sunt colegi în cadrul alianței ilegale Kozak. Totodată dumnealui e deja a 4-a persoană din PAScuDA ce-l invinuiște pe Dodon de faptul că primește bani de la Putin. Pentru funcții, unii sunt gata să-și vândă nu doar patria, ca cei menționați de mine mai sus, dar sunt sigur că sunt în stare să facă același lucru și cu mama lor. Sunteți niște oameni ieftini și lipsiți de demnitate. Cum ziceau troll PAScuDA despre cei din PSRM : " râsuri".

Dikirim oleh Blogul lui Anatolie pada Rabu, 12 Juni 2019