49 de vedete de peste ocean au decis să onoreze memoria celor 49 de victime ale atacului care a avut loc într-un club gay din Orlando, Florida, pe 12 iunie curent. Astfel, într-un clip video, acestea împărtășesc istoriile celor 49 de persoane care au avut un sfârșit tragic.

„A reușit să se trateze de cancer de două ori, însă a murit străpunsă de gloanțe, apărându-și fiul gay în clubul de noapte din Orlando”. Așa începe povestea unei femei care și-a pierdut viața în masacru. Asemănătoare sunt și istoriile celorlalte 48 de victime, toate spuse de vedete de talie mondială.

Organizatorii campaniei „Human Rights Camapign (trad.: Campania pentru Drepturile Omului)” au invitat 49 de celebrități care, îmbrăcate în negru, au spus istoriile de viață, pe scurt, ale tuturor victimelor atentatului din Orlando. Lady Gaga, Kerry Washington, Sofia Vergara, Jamie Lee Curtis și multe alte vedete apar în clipul de 18 minute, fiind invitate de scenaristul Ryan Murphy, cunoscut datorită „American Horror Story”.

Istoriile victimelor atentatului din Orlando le puteți vizualiza mai jos.