Liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, sunt taxaţi dur de exponenţii curentului unionist. Într-un filmuleţ postat pe pagina de facebook Obiectiv Codreanu se spune că Sandu a făcut alianţă cu “călăii evenimentelor din 7 aprilie 2009 pe care Maia Sandu jura să-i pedepsească, transmite hotnews.md.

“Blocul ACUM a trădat unioniştii. Liderii blocului ACUM au pormis: Nici un fel de alianţe cu PDM, PSRM şi Partidsul Şor. Dar şi-au încălcat propriul angajament, semnat în faţa cetăţenilor”, se mai conţine în filmul citat.

În continuare autorii spotului readuc în memoria opiniei publice mai mule declaraţii publice ale liderilor PAS şi PPDA, în care aceştia promit că nu vor face alianţă cu PSRM. „Am făcut un angajament că nu vom face niciodată alianţe cu partidele oligarhice şi antieuropene”, adeclarat Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova. „Am spus foarte clar că nu facem alianţă nici cu PDM, nici cu PSRM”, a spus şi Maia sandu, la Jurnal TV.

În PAS cu TRĂDAREA!

În PAS cu TRĂDAREA! Călăii evenimentelor din 7 aprilie 2009 pe care Maia Sandu jura să-i pedepsească, sunt ACUM partenerii de guvernare ai PAS. Greceanîi Speaker cu votul Maiei Sandu! Mulțumim Maia!

Опубликовано Obiectiv Codreanu Четверг, 6 июня 2019 г.