Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Liderul de la Kremlin împlinește 64 de ani. Cu această ocazie, fostul șef al statului, liderul comunist Vladimir Voronin, i-a expediat o scrisoare de felicitare. Tot cu această ocazie, fiind prezent la o emisiune, Vladimir Voronin l-a felicitat pe președintele rus și de la micile ecrane.

„Stimate Vladimir Vladimirovici! Dumneavoastră v-a revenit rolul responsabil de a conduce Statul rus în una dintre cele mai complicare perioade ale istoriei sale. Munca Dvs. de ani, în folosul țării și poporului, își are rezultatele sale benefice. Este vizibilă renașterea Rusiei, se crează o economie modernă, rezistentă, crește bunăstarea poporului, crește autoritatea țării pe arena internațională. Este evident, că pentru aceasta este nevoie de timă și eforturi extraordinare (…) Vă urez să fiți și în continuare la nivelul așteptărilor poporului rus și prietenilor și susținătorilor Dvs. din toate țările lumii”, se arată în scrisoarea expediată de Vladimir Voronin în adresa președintelui rus, Vladimir Putin.

Totodată, fiind prezent ieri la emisiunea „Puterea a Patra”, liderul comunist a menționat în contextul zilei de naștere a lui Putin că „Rusiei i-a mers cu președintele, acesta e președinte adevărat”.

„Eu țin minte primele zile și primele luni când a început dumnealui Președinția după ce i-a transmis-o Elțin, ce era în Rusia și ce se făcea în Rusia. Și văd astăzi cum crește, cum se ridică în picioare, cum crește potențialul Rusiei și eu mă bucur și mă mândresc”, a mai spus Voronin.