Exponenții binomului PAS-PPDA trâmbițează la toate colțurile despre o pretinsă alianță post-electorală între PDM și PSRM, însă uită de cârdășia lui Andrei Năstase cu Igor Dodon, în timpul protestelor din 2015. Este opinia exprimată de jurnalistul unionist Ion Mischevca, într-o postare pe Facebook.

«Cei care trâmbițează despre pericolul “binomului Plahotniuc – Dodon”, uită despre trinomul Usatîi – Andrușa – Dodon din anul 2015 și despre actualul binom Maia – Andrușa», scrie Ion Mischevca.

Acesta face trimitere și la legăturile liderului PPDA cu Victor și Viorel Țopa, oligarhi condamnați în Moldova, dar refugiați la Frankfurt.

«Cei care vorbesc despre înlăturarea “dictaturii” și a “regimului oligarhic”, fac spume la gură când le amintești despre condamnații (și foștii oligarhi) Țopa, pe care îi slujesc», mai scrie jurnalistul citat.

Ion Mischevca le reamintește celor de la PAS și PPDA de faptul că Guvernul Filip a obținut la ONU adoptarea Rezoluției privind retragerea trupelor ruse din stânga Nistrului.

«Cei care vehiculează că PDM va face o alianță cu partida pro-rusă, suferă de amnezie, căci Guvernul Filip l-a interzis pe Rogozin și a obținut la ONU adoptarea Rezoluției privind retragerea trupelor ruse din stânga Nistrului», notează Mischevca. «Așa că lăsați-o mai moale cu “sfaturile” voastre inutile, pe care nimeni nu le-a cerut. Sunteți penibili», conchide jurnalistul.

sursa:timpul.md