Serviciul Situații Excepționale a fost solicitat ieri, la ora 15.51 de minute pentru a interveni la lichidarea consecințelor unui accident de circulație produs pe traseul R -31 Chișinău – Leușeni în apropiere de localitatea Condrița. La fața locului au intervenit două echipaje  de salvatori care au avut misiunea de a descarcera victimele.

Conform informațiilor prealabile în accident au fost implicate două autovehicule, un microbus de model Mercedes-VITO și un autoturism de model Mercedes -Benz. În urma impactului două persoane au decedat, una din microbus și a doua din autoturism. Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare reușind să salveze un bărbat și să deblocheze cadavrul unei femei.

Conform primelor rapoarte alte trei persoane au fost internate la Spitalul de Urgență, iar doi copii au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului din mun. Chișinău  Pompierii au efectuat lucrări de spălare a carosabilului și  au demontat  clemele de la acumulatoarele mijloacelor de transport.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează să fie stabilite de organele de drept.