Patru persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, iar o persoană a fost documentată pentru transportarea ilegală a mărfurilor și bunurilor prin punctul de trecere a frontierei de stat, arată datele raportului Poliției de Frontieră pentru ultimele 24 de ore.

În acelați timp, patru cetățeni străini au încălcat regimul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, iar 16 cetățeni documentați pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor. O persoană documentată pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor, iar alte trei persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute.

De asemenea, un cetățean moldovean nu a avut acces de intrare în Federația Rusă, iar opt conaționali în Uniunea Europeană. Din Federația Rusă au fost deportați trei moldoveni, iar din UE – doi.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane a constituit 40 792 traversări, iar cel de mijloace de transport a atins o valoare de 10 197 traversări.