Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a participat la ședințe comune cu veteranii MAI, conducătorii subdiviziunilor disconcentrate în teritoriu și cu angajații Inspectoratului de Poliție, în cadrul unei vizite de lucru în raionul Căușeni.

În cadrul vizitei au fost abordate subiecte ce țin de activitatea angajaților MAI în acest raion, problemele cu care se confruntă și nu în ultimul rând despre necesitățile veteranilor sistemului Afacerilor Interne.

În cadrul acestei întâlniri, ministrul Alexandru Jizdan a vorbit veteranilor Ministerului de Interne despre deschiderea pe care o are actuala conducere a MAI față de veteranii de război și foști angajați ai poliției, în vederea susținerii și consolidării relațiilor de colaborare și conlucrare cu organizațiile teritoriale de veterani.

Astfel, veteranii au susținut inițiativa ministrului de a avea un dialog continuu și au venit cu întrebări și propuneri pentru soluționarea dificultăților și îmbunătățirea activității organizațiilor de veterani.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a reiterat angajaților Inspectoratului de Poliție din Căușeni, despre necesitatea menținerii unor relații colegiale și de colaborare cu veteranii de război, care au luptat pentru independența Republicii Moldova și care prin experiența pe care o au pot oferi sistemului de Interne ajutor important în realizarea obiectivelor propuse.

Menționăm că, vizitele de lucru a conducerii MAI în teritoriu se organizează pentru a asigura o colaborare constructivă cu veteranii MAI precum și cu angajații subdiviziunilor disconcentrate, abordând problemele cu care se confruntă aceștia cât și identificate căile de diminuare și soluționare a lor.