Liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu, critică dur fostul Guvern, condus de Maia Sandu. Într-un interviu pentru radio Europa Liberă, deputatul a declarat că echipa Maiei Sandu nu a făcut nimic concret pentru cetățenii aceste țări.

„A fi pro-occidental, nu înseamnă a se adopta un slogan pro-occidental, dar a acționa în așa fel, încât să livreze rezultate oamenilor.”, a declarat Candu.

Deputatul spune că Guvernul Sandu a oprit toate proiectele sociale, care au fost lansate de echipa PDM, precum „Un doctor pentru tine”, „Prima casă”, „Arena Chișinău”, iar în schimb nu a adus nimic nou.

“Face bine Guvernul Maiei Sandu ceea ce face și ce s-a pornit să facă reformă pe justiție și asigurarea independenței justiției și noi suntem de acord, însă face foarte rău sau nu face deloc pe domeniul economic, pe domeniul social, pe tot ceea ce înseamnă fiscalitate și buget și pentru aceasta noi criticăm”, a mai spus Candu.

Liderul pro Moldova declară că nu poți să te lauzi în fața oamenilor, doar pentru că ai reușit să obții niște împrumuturi.

“Cetățeanul Republicii Moldova doarme mai liniștit și a doua zi se trezește cu o perspectivă mai bună a vieții sale, dacă știe doar că Guvernul Republicii Moldova lucrează pentru el prin a se împrumuta și atât?”, a mai adăugat Andrian Candu.