Vești bune pentru angajații moldoveni. Aceștia ar putea avea tichete gratuite la masă. Inițiativa legislativă cu privire la tichetele de masă va fi prezentată astăzi la Parlament.

Autorul proiectului este Președintele Parlamentului Andrian Candu. Proiectul va fi prezentat reprezentanților sindicatelor și patronatelor, mediului de afaceri și instituțiilor de stat vizate.

”Implementarea sistemului tichetelor de masă reprezintă o modalitate inovativă și sustenabilă pentru creșterea economică a țării, reducerea fenomenului salariilor în plic și un mijloc sigur de îmbunătățire a calității vieții și sănătății populației. Deși acest sistem este aplicat cu succes de mai bine de jumătate de secol în Europa, considerăm că este absolut necesar să discutăm cu toate părțile interesate pentru a asigura o implementare eficientă și cu impact pozitiv pentru toți participanții”, a menționat Speakerul.

Președintele Parlamentului Andrian Candu va prezenta inițiativa sa legislativă astăzi, 1 februarie 2017, începând cu ora 13.00.