În perioada sărbătorilor de Paște și în seara de Înviere, circa 3000 de poliţişti vor fi implicaţi în procesul de asigurare a ordinii publice, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliţiei, oamenii legii vor supraveghea în permanență comportamentul cetățenilor în preajma lăcașurilor sfinte, în stradă, pe traseu și în locurile de agrement, în contextul în care, de sărbători, cetățenii au zile libere, iar multe persoane revin acasă de peste hotare.

De asemenea, efective ale polițiștilor de patrulare  vor acționa pe drumurile publice pentru asigurarea fluidității traficului, fiind prezenți şi pe drumurile naționale.

În perioada 24-28 aprilie, poliţia nu recomandă conducătorilor parcarea mijloacelor de transport în perimetrul următoarelor obiective: Gara Centrală, Piața Agroalimentară Centrală, Gara de Nord şi Piața Domus. De asemenea, se va restricționa parcarea vehiculelor pe străzile: Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni (tronson cuprins între str. Columna și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) şi Dosoftei (tronson cuprins între străzile Sf. Țării și G. Bănulecu-Bodoni).