În legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului din bd. Decebal, 76, cu D-500 mm, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 30 noiembrie, în intervalul 09:00–17:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din bd. Decebal, 76, inclusiv cu fracţii.

În aceeaşi zi, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, în intervalul 09:30 – 18:00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă din s. Goianul Nou, următoarele străzi: V. Alecsandri, Gloriei, M. Eminescu, A. Donici.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.