Traficul rutier pe strada 31 August 1989 din Chișinău, pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Armenească, este sistat, începând de duminică, 9 decembrie, până pe 23 decembrie. Sistările de circulație au loc pentru că se prelungesc lucrările  de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a Capitalei.

În această perioadă, circulaţia transportului public va fi redirecționată, potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, citat de Radio Chișinău.

Ruta de microbuz nr. 101– de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103– de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114– de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116– de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Amintim că pe strada Armenească începând de sâmbătă, 8 decembrie și până pe 15 ianuarie este restricționat traficul rutier și pe tronsonul străzilor Alexandr Pușkin – Mit. G. Bănulescu-Bodoni, pentru desfășurarea târgului de Crăciun.